Lieve printer

Lieve Printer,

Je staat al sinds ik hier woon op het bureau, naast mijn beeldscherm. Ik stootte zojuist nog tegen je aan. Ik had het kunnen voorkomen, want ik weet dat je daar staat en dat het jouw plekje is. Maar ik heb twijfels, beste Printer. Je staat nogal in de weg als ik heel eerlijk ben. En hoe vaak gebruik ik je nou? Ik kan me niet eens herinneren wanneer we voor het laatst geprint hebben samen. Ik heb de laatste tijd gewoon niet echt meer behoefte aan printen, ik weet niet wat dat is. Voor jou is dat waarschijnlijk moeilijk te begrijpen, omdat je een printer bent. Het is voor jou een primaire behoefte. 

Kijk, het is opzich geen klein bureau, klopt. Maar om de hele tijd samen aan dat bureau te werken wordt me gewoon iets te veel af en toe. Er staat nog een ander bureau in de kamer. Misschien is het maar beter dat je daar eens gaat staan. Het is niet praktisch en ik had het ook liever anders gezien, maar op lange afstand printen is tegenwoordig heel normaal. Ik heb vrienden die hebben hun printer zelfs in een andere kamer. We hoeven ons niet te conformeren aan wat verwacht wordt. Aan dat het ‘normaal is om je printer op je bureau te hebben’. 

Liefs,

Tommy

P.S. Het pennenbakje kan wel blijven staan. Zij neemt gewoon wat minder ruimte in.

* De foto in deze column is een fictieve foto. De printer die in deze column wordt genoemd is gefingeerd wegens privacy-overwegingen.